آموزش کار با نرم افزار دانش آموزی شاد. مناسب برای کنفرانس در 25 صفحه ضمن معرفی شبکه شاد و سخن از طراحی آن به نحوه کار با آن می پردازد.آموزش کار با نرم افزار دانش آموزی شاد می تواند راهنمای خوبی برای کارد با شاد باشد. نرم افزار شاد پیام رسان شاد . راهنمای شاد. راهنما پیام رسان شاد. معرفی شاد. معرفی برنامه شاد. پیام رسان آموزش و پرورش. آموزش از دور با برنامه شاد. نقد برنامه شاد.
شبکهٔ آموزشی دانشآموز با سرواژهٔ شاد نرمافزاری ارتباطی و آموزشی است که در پی دنیاگیری کرونا ویروس در ایران به دلیل عدم امکان حضور دانشآموزان در مدارس ایران توسط تیم برنامهنویسان همراه اول راهاندازی شد. صاحب امتیاز این نرمافزار وزارت آموزش و پرورش ایران است و دانشآموزان، معلمان و مدیران افرادی هستند که از این برنامه استفاده میکنند.
در ابتدا در ۱۶ فروردین نرمافزار شاد فقط روی برنامههای پیامرسان اجرا میشد و مدیران، معلمان و دانشآموزان نیاز داشتند که یکی از پیامرسانهای سروش، گپ، آیگپ یا روبیکا را نصب کنند اما در ۲۱ فروردین وزارت آموزش و پرورش از نرمافزار شاد بدون نیاز به این پیامرسانها رونمایی کرد. بنا بر ادعای معاون آموزش متوسطهٔ وزیر آموزش و پرورش حدود ۸۴ درصد از دانشآموزان ایران عضو این شبکهٔ اجتماعی هستند.[۱] به دلیل تأکید آموزش و پرورش در نصب و استفاده از این نرمافزار، تعداد زیادی از دانشآموزان که دسترسی به اینترنت و گوشی هوشمند برای آنها فراهم بود در این شبکه دانشآموزی فعال شدند. تا ۱۳ مهر ماه سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۱ میلیون و ۴۰۸ دانشآموز در شبکهٔ شاد حضور پیدا کردند.[۲] همچنین با بروزرسانی گستردهای که برای این برنامه صورت گرفت (چهاردهم شهریور۱۳۹۹ امکانات بیشتری به این برنامه اضافه شد. به گفتهٔ محمدمهدی نوریپور، رئیس مجمع سازمان دانشآموزی، نرمافزار شاد حدود ۸۰۰ هزار بازدید روزانه دارد.[۳]این پیامرسان طبق اعلام رسمی وبگاه خود حدود ۱۸ میلیون کاربر دارد[۴] و از این جهت بزرگترین پیامرسان ایرانی از لحاظ تعداد کاربر است.
دیدگاه خود را بنویسید