پرتو یادگیری «پرتو پی دی اف»

صفحه اصلی

رویکرد چند حسی اورتون ـ گلینگهام

مقاله اثر خواندن چند حسی تکمیلی ـ برنامه برای دانش آموزان اول ابتدایی

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
15,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

مقاله رویکرد چند حسی اورتون ـ گلینگهام در 15 صفحه پی دی اف. با کیفیت مناسب واستاندارد. این مقاله دانشجویی با بررسی رویکرد چند حسی اورتون ـ گلینگهام شامل قسمت های زیر است : مقدمه  مبانی نظری  ساختار  رویکرد  اعتبار گذاری بحث  روش نتایج  و منابع.

قسمتی از مقاله :   اورتون ـ گلینگهام با استفاده از رویکرد چند حسی منظم به تدریس خواندن پایه دانش آموزان، املا و نوشتن آنها می پردازد. اورتون برای نامیدن کودکی که با مشکل چرخش نماد روبروست، از واژه استروفوسمبولی استفاده می کند.در رویکرد چند حسی، صداهای ارائه شده توسط حروف الفبا ابتدا به طور یکجا و با استفاده از یک رویکرد چند حسی تدریس می شوند. دانش آموز حرف را می بیند، صدای آن را می شنود و آن را با استفاده از حرکات خاص انگشتان ردیابی می کند و می نویسد. به این ترتیب وجوه حس بینایی، شنوایی،حس جنبشی و لامسه در عین حال و همزمان مورد استفاده قرار می گیرند.

روش اورتون ـ گلینگهام به رویکرد نظام مند و چند حسی در آموزش زبان به کودکان و بزرگسالا با نارساخوانی و نارساخوانی شبیه اختلال های یادگیری اشاره دارد. این رویکرد، فرایندهای عصب شناختی متنوع یکپارچه در طول خواندن  نوشتن به وسیله ترکیب دیداری، شنیداری و فعالیت های یادگیری جنبشی به وجود آمده است. اگرچه برخی برنامه ها به شدت خواهان این رویکرد هستند آن یک آزمون بزرگ در ارتباط با نظریه آموزش دگرگونی زبان است. اصول و فنون معرفی شده توسط اورتون ـ گلینگهام انقلابی به پا کرد و کاربرد اثرات بزرگ آن در زمینه خواندن ادامه یافت.

روش چند حسی اورتون ـ گلینگهام گسترش یافته در اوایل 1930، به وسیله آنه گلینگهام و گروهی از معلمان مسلط که دکتر ساموئل اورتون، گروه آنه را به طراحی تکلیف، کل راههای جدید در آموزش ساختار آوایی از زبان نوشتاری در افراد با نارساخوانی گماشت.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط